U wilt een Dj boeken

Published Jan 09, 21
6 min read

Vindt hier een Bekende Dj

Met Feestband Escape wordt uw bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest een echt feestje. Door de gezellige interactie en de mooie lichtshow spettert de feestband letterlijk van de bühne af. Gedegen muziek spelen is tegenwoordig niet meer genoeg. Daarom zorgt Escape voor een goede liveshow en betrekt het publiek de gehele avond bij hun spel.

Het repertoire bestaat uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week. De gezellige feestnummers van Nederlandse bodem speelt feestband Escape natuurlijk ook - Vindt hier een Dj. Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming.

De exacte prijs kunnen wij natuurlijk pas vaststellen als wij al uw wensen weten en de locatie waar u uw feest wilt houden. U kunt zich voorstellen dat een feest in Maastricht een ander prijskaartje heeft als een avond in Rotterdam. Dit is natuurlijk puur vanwege de reistijd vanuit Den Haag.

Op zoek naar een Bekende DjVindt hier een Band

Lees verder De aangegeven prijs is voor een avondvullend programma van maximaal 5 uur. In deze 5 uur spelen wij sets van 45-60 minuten (of soms langer) met een pauze van maximaal 15 minuten. Dit wordt geheel aangepast aan uw wensen en het verloop van uw feest. Ook de pauzemuziek van uw keuze wordt door ons verzorgd en tevens kunnen DJ’s, acts of sprekers, die u ook op uw feest heeft, gebruik maken van ons geluid en bij ons “inprikken”.

Vindt hier een Bekende Artiest

Bij evenementen of feesten met extra artiesten of een DJ scheelt dit u elke keer de prijs van het geluid van de desbetreffende artiest, act of DJ, omdat iedereen van de geluidsapparatuur van onze band gebruik kan maken (Op zoek naar een Bekende Dj). Wij zullen altijd minimaal 2,5 á 3 uur voor de aanvang van het feest op uw feestlocatie aanwezig zijn om onze apparatuur op te bouwen en een soundcheck te doen.

Lees verder U ziet dat het geheel met op en afbouwen en het optreden een behoorlijke lange dag is. Een dag van 15 uur is echt geen uitzondering in ons beroep. Hiermee onderbouwen wij ook onze prijs, wetende dat dit ons beroep is en wij hier ook van leven. Dus wij kopen niet alleen instrumenten van de inkomsten van optredens maar betalen hier ook onze maandelijkse lasten van.Daarom is het eigenlijk een eenvoudige rekensom dat wij een zeer voordelige coverband zijn. Geregeld zien wij termen op internet als “de goedkoopste band” of “laagste prijs garante voor deze band”. Hier doen wij niet aan mee, want wij zijn geen TV of wasmachine. Hieronder de reden waarom wij hier niet aan meedoen.

Daar zit u bij ons goed, gezien de voordelige prijs/kwaliteit verhouding. Heeft u nog vragen over onze liveband of wilt u meer informatie over prijzen? Doet u dan een vrijblijvende offerte aanvraag onderaan deze pagina en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Coverband Escape is nieuwsgierig naar uw wensen, daarom beantwoorden wij uw aanvraag nog dezelfde dag.

U zoekt een Dj

Een bruiloftsband is een must voor een geslaagde bruiloft, en zorgt ervoor dat na alle spanningen van overdag iedereen met de voetjes van de vloer kan voor een onvergetelijke afsluiter van deze bijzondere dag. maar hoe vind je de beste band voor jouw bruiloft?Over smaak valt niet te twisten, en dat geldt ook voor het kiezen van een geschikte band voor jullie bruiloft. U wilt een Bekende Dj boeken.

Het vinden van een geschikte band voor jullie bruiloft kan een heel karwei zijn. Om het jullie wat makkelijker te maken, kun je binnen het aanbod bruiloftbands eenvoudig filteren op de meest diverse muziek genres:Willen jullie een Hollands thema geven aan jullie bruiloftsfeest?Zijn jullie meer liefhebbers van countrymuziek?Gaat jullie hart uit naar jazzmuziek?Of toch liever gezamenlijk terug naar de jaren 80 en 90?Bij Burolivemuziek is niets onmogelijk!Een van de meest gekozen bands voor een bruiloft is een coverband.

Binnen het aanbod coverbands kun je eenvoudig filteren op prijs. Zo vinden ook jullie de ideale coverband voor jullie feest, passend binnen jullie budget. Vinden jullie het lastig om een keuze te maken? Vraag Burolivemuziek dan vrijblijvend om advies. Door onze jarenlange ervaring hebben wij binnen no-time samen met jullie de ideale band voor jullie bruiloft gevonden.

Hebben jullie vragen en/of opmerkingen over een van onze bands? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar..

Op zoek naar een Live Band

Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn.. - Vindt hier een Live Band.

Energiek, veelzijdig en flexibel: dit is precies de band die zich aanpast aan de stemming van het publiek. Vanaf minuut één de dansvloer vol hebben? Geen probleem! Wellicht heb je ze al eens gezien, de huiscoverband van RTL 4 spelshow The Big Music Quiz. Met leden die allen leven va... Op zoek naar een Band.

Op zoek naar een ArtiestOp zoek naar een Nederlandse Artiest

Met bakken aan ervaring op uiteenlopende feesten heeft dit... Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

Gewapend met een zeer breed repertoire vol danceclassics en de meest actuele partyhits spelen zij 3 energieke sets gevuld met gave medleys en coole danspasjes. Hierbi... Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt.

U zoekt een Dj

Op zoek naar een band die het plezier van het optreden voorop heeft staan én dit op elk feest weer uitstraalt? Dan moet je zeker Yesz hebben! Dit is namelijk niet alleen een band, maar ook een hechte vriendenclub. De band bestaat uit zes goed op elkaar ingespeelde muzikanten, waaron...

Info over een Nederlandse ArtiestVindt hier een Band

Deze band speelt nog steeds in de originele bezetting en weet van elk optreden één GROOT fees... Wat wilt u horen? Mooi, dan gaan we dat spelen! Eigenlijk is het concept van de Living Jukebox zo simpel. U vraagt, wij spelen. Ideaal voor een feest in de tuin, huwelijksfeest, bedrijfsgelegenheid of zelfs voor in de huiskamer! Speciale verzoekjes om nummers in te studeren? De Living Jukebox bes...

wij zorgen ervoor dat je je volledig kunt richten op je familie, vrienden,... Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde Niet te hard, niet te zacht, maar altijd de sfeermakers van jullie feest! Een ongedwongen duo bestaande uit twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Wil je gaan dansen? Dan kan je dansen.

Nice Dice kan op verschillende manier... Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde Boek een super dynamische live-act, Soul, Disco en Dance classics aangevuld met recente hits gespeeld door topmuzikanten. Funhouse is een en al enthousiasme en uitstraling en ze deinzen ook zeker niet terug om het publiek hierbij te betrekken.

More from Cdperserij

Navigation

Home

Latest Posts

Prijs Voor Het Stemmen Van Uw Piano

Published Nov 02, 21
7 min read

Stripper Verjaardagsfeest

Published Sep 22, 21
5 min read

Striptease Vlaams-brabant

Published Sep 17, 21
3 min read